Reflectie

Hoe ben ik aan de slag gegaan en waarom heb ik de dingen gedaan die ik heb gedaan?

  • Aller eerst ging ik onderzoek doen. Dat begon bijvoorbeeld bij het stellen van vragen aan mijzelf. Wat wil ik aan het einde van blok 1 presenteren? Waar wil ik achter staan en hoe ga ik dat aanpakken? Nadat ik deze twee vragen voor mijzelf had beantwoord en had opgeschreven, ging ik kijken wat ik ervoor nodig had om dit te bereiken. Toen ik dit eenmaal had uitgezocht, kwam ik erachter dat ik wat extra’s wilde doen. Ik wilde graag boven de andere uitsteken. Naar mijn mening heb ik dit goed gedaan door bijvoorbeeld te investeren in een domeinnaam en hostingpakket. 
worker
maps-and-flags
  • Toen ik eenmaal alles had gevonden en had uitgewerkt, ben ik aan de slag gegaan binnen het CMS WordPress. Waarom ik voor WordPress heb gekozen beschrijf ik uitgebreid in mijn rapportage. Door mijn voorgaande kennis die ik beschikte van WordPress, kon ik al vrij snel en gemakkelijk te werk gaan. Natuurlijk moest ik hier en daar nog wat kennis opzoeken en opdoen, maar het verwerken van deze kennis was niet uitermate moeilijk. 
  • Nadat WordPress was geïnstalleerd, heb ik een thema uitgekozen en de nodige plugins gedownload. Het thema wat ik heb gekozen is Shapely. Waarom ik voor Shapely heb gekozen, vind u in mijn rapportageNadat ik het thema en de plugins had ingesteld, kon ik beginnen met de hoofdpagina. 
  • Toen de hoofdpagina was aangepast naar de eisen die ik had gesteld, ben ik de andere pagina’s gaan aanmaken. De pagina’s die ik heb aangemaakt zijn: Artikelen, Apple, Powerliften, Dropshipping, Over Mij, Reflectie en Contact.
  • Apple, Powerliften en Dropshipping zijn de artikelen die ik heb geschreven en staan als submenu onder Artikelen.
school-material
boss-1
  • De artikelen waren af, en dus was het tijd om door te gaan naar het volgende kopje. Na de artikelen kwam de Over Mij pagina, Reflectie en Contact. 
  • Voor de Over Mij pagina wilde ik iets doen, wat niet veel mensen doen. Ik voegde namelijk een video toe. In deze video houd ik een zogeheten elevator pitch.
  • Naast een elevator pitch heb ik ook een paar van mijn socials gekoppeld en wat persoonlijks verteld over mijn hond.
  • Tenslotte heb ik alles nog lopen finetunen en de missende puzzelstukjes ingevuld. Ik ben van mening dat de website goed in elkaar zit. Natuurlijk nog niet op het professionele level, als dat ik zou willen. Maar het is zeker geen slechte website voor de tijd en moeite die ik erin heb gestopt.
  • Nu de website af is, ga ik aan de slag met de Rapportage.
dart-board
Icons made by Freepik from www.flaticon.com