Grafisch Ontwerpen

Om mijn eigen online ondernemingen te ondersteunen heb ik besloten om cursussen te volgen over grafisch ontwerpen. Op deze manier kan ik mijn webshops professioneler naar  voren laten komen zonder dure investeringen te maken. 

Met een ambtenaar als vader, heb ik gelukkig het voordeel dat ik toegang heb tot betaalde programma’s en cursussen voor een kleine prijs. Zo heb ik een jaar licentie voor Adobe Cloud voor maar €25 terwijl het voor studenten €20 per maand is! Ook heb ik voor €20 per 3 maanden toegang tot 1000+ cursussen op Soofos.nl

Om Photoshop en Illustrator te leren heb ik ook gebruik gemaakt van cursussen op Soofos.nl. Ik had al enige ervaring met Photoshop mede omdat ik vroeger hier veel filmpjes voor heb gekeken op Youtube. Ook heb ik de workshop van Kelvin bijgewoond. Op zijn site staat hier bewijsmateriaal van. 

Kelvin zijn site: https://kelvinknoote1.nl/photoshop-cursus/ 

 

Werk wat ik geleverd en gemaakt heb

Voor mijn dropshipping webshop genaamd PawFles heb ik zelf een logo ontworpen. PawFles verkoopt plastic hondenflessen en dat was het uitgangspunt voor het logo. Het logo presenteert een hondenpoot met een hondengezicht aan de binnenkant.

Voor URbookings heb ik een heel minimalistisch en simpel logo ontworpen. Ze wilde puur hun twee eerste letters gebruiken en er een 3D effect in hebben. Ook heb ik voor hun een instapost gemaakt. Ze willen dit in de toekomst ook aan mij overlaten. Ik moet hun artiesten uitknippen en op een roze achtergrond plaatsen. Omringd door hun logo en naam.

Illustrator Cursus
5.5 UUR 100%
Photoshop Cursus
2.5 UUR 18%
Kelvin zijn workshop
2 UUR 100%
De creatieve afdeling in Boxtel
5 UUR 100%
Logo maken voor URbookings
4 UUR 100%
Instapost maken voor URbookings
2 UUR 100%
Logo maken voor PawFles
4 UUR 100%
TOTAAL AANTAL UREN DIT LEERDOEL
25 UUR 100%

Feedback van andere

"Wij zijn heel blij met het resultaat wat Martijn geleverd heeft. Wij zijn nog een kleine startup en dan is het fijn als iemand gratis een logo wilt maken."
Lars van Drunen
Oprichter en CEO
"Ondanks de corona crisis wilde wij Martijn graag ontvangen op ons kantoor. Martijn is een leergierige jongen die ambitieus overkomt en volgensmij ook is."
De Creatieve Afdeling
Marketing Bureau